INFO VEDRØRENDE SÆSONSTART OG TURLEDER

Sæsonstart.

Så er tiden igen kommet til at banke støvet af den gamle jernhest, og komme ud på de danske landeveje. Alle unge og gamle, trænede som utrænede, medlem eller ikke medlemmer, alle skal være hjertelig velkomne denne dag.

  • Mødested: Sunds-halen
  • Tidspunkt: Lørdag den 31. marts kl. 10:00

Denne dag vil forløbe sig som følger: Vi ruller kl. ca. 10:15 en lille tur på cykel, i et adstadigt tempo, hvor alle kan være med. Forventet hjemkomst kl. ca. 11:45 hvorefter klubben vil være klar med varm suppe til alle.


Turleder.

Landevejssæsonen kan efterhånden skimtes i det fjerne men, vi kan se, at vi ikke har turledere (holdkaptajner) nok på listen. Vi vil derfor gerne opfordre alle medlemmer til at melde sig som turleder, så vi ved om vi kan regne med jeres hjælp i den kommende halve sæson indtil sommerferien.

Vi vil gerne understrege, at ingen medlemmer behøver at påtage sig mere end 4 til 6 ture hen over en halv sæson – det synes vi er til at overkomme og det kan godt lade sig gøre, hvis vi alle sammen tager vores del af slæbet. 

Derfor appellerer vi til, at alle medlemmer melder sig og tager sin del af ansvaret, så vi kan få vores ture afviklet på god og betryggende vis, den næste halve sæson. 

Det vil være en stor hjælp for os, hvis du vil være så venlig at svare ja eller nej til dette og hvilket hold du eventuelt vil være turleder på. Det kan du gøre ved at sende en mail til formand@sundscykelmotion.dk

På forhånd tak!