Nyt medlem ?

velkommen3

Cykelsporten stormer frem og har en kæmpe eksponering i alle medier. Det har skabt yderligere interesse for cykelsporten og dermed også en yderligere tilgang af medlemmer i Sunds Cykelmotion.

Vi har i Sunds Cykelmotion ikke medlemmer, der køre med de professionelles felt, men vi har så meget andet:

– En sund og velfungerende motionscykelklub med plads til alle.
– Komplet cykeltøj af høj kvalitet.
– Træning 2 gange ugentlig, opdelt på 4 hold.
– Deltagelse i flere forskellige motionscykelløb.
– Mulighed for sportslige udfordringer.
– Sikkerhed for godt kammeratskab.

Sunds Cykelmotion er dermed top-trimmet til at tage udfordringen op i vores lille lokal område, og hjælpe med til, at du kan få udfordret og tilfredsstillet din indre cykelmotionist.

På hjemmesiden kan du finde mere information om vores cykelklub, herunder hvem vi er, træning, løb m.m. og ikke mindst vore sponsorer, der har været af afgørende betydning for, at vi kan tilbyde cykeltøj af høj kvalitet til klubbens medlemmer (komplet sponsorliste kan ses under sponsorlinket).

Hvis du har lyst til at blive medlem eller bare er blevet nysgerrig, er du velkommen til at kontakte et medlem af bestyrelsen. Alternativt kan du bare møde op til en af vores træninger, og se om det er noget for dig. Man melder sig ind i Sunds Cykelmotion ved at udfylde denne formular >>>
Interesserede nye medlemmer er naturligvis velkommen til, at deltage i klubbens træning, inden de melder sig ind. Mød bare op på de angivne træningstidspunkter og spørg efter en fra bestyrelsen.

Kontingentet bliver fastsat på den årlige generalforsamling i februar/marts måned. I øjeblikket er kontingentet 300 kr. per år

Vil du vide mere er du velkommen til at kontakte klubbens formand Kenneth Nystrup Andersen på tlf. 20 10 82 35 eller e-mail formand@sundscykelmotion.dk.

Vi ses til endnu et fantastisk oplevelse med Sunds Cykelmotion!