GIRO-TRÆNING PÅ SØNDAG

Giro starten er flyttet til Sunds…

Hva er den???? Ja det er rigtigt. Giro-starten er flyttet til Sunds, men kun på søndag den 29. april kl. 10:00!

Mange af klubbens medlemmer og lokale cykelmotionister er ved, at ”lade” op til denne enestående sports begivenhed. Mange har allerede tilmeldt sig motionsløbet, ”cycling for all”, som køres den 5. maj fra Herning.

For at give de som ikke har tilmeld sig oplevelsen, arranger vi søndagsturen således, at alle har mulighed for at få lidt ”Giro-fest”, på de samme veje som de professionelle skal køre på. Er du tilmeldt ”cycling-for-all”, ja så har du på søndag mulighed for, at forberede dig til motionsløbet.

Turen vil blive gennemført under sådanne forhold, at alle der kan slæbe sig rundt på en 75 km rundtur, kan være med. Vi mødes som sædvanlig med drengene fra Ilskov i krydset Gl. Sundsvej/Linnebjergvej. Du kan møde op to steder; ved Sunds hallen, eller ved Ilskov Skole kl. 10:00 præcis.

Herefter mødes vi, og ruller samlet ud på ruten, som kan ses herunder (link til GPS track her). På turen vil der undervejs være indlagt flere ”Giro-overraskelser” for de som deltager, og der vil være præmier til rytter, som gør sig særligt fortjent hertil. Vi vil dog ikke love at præmierne tilfalder efter ”retfærdigheds-princippet”….

Alt er gratis, det eneste du behøver, er at møde op kl. 10:00 og træde i pedalerne. Ingen tilmelding

Ses vi…….?

 

QR Code

QR Code – Track To Go