KLUBTØJ – SIDSTE CHANCE!

Nyt klubtøj?? så er det nu det sker……

I forbindelse med en glædelig medlemstilgang i SCM er det besluttet, at vi vil tilbyde en ekstra leverance af klubtøj. Vi håber på, at alle nye medlemmer – samt nuværende, som ikke købte i første omgang –  vil benytte sig af tilbuddet. Jo flere bestillinger – jo bedre handlemulighed har vi overfor leverandøren.

Klubben yder et større tilskud til basispakken til de, der ikke tidligere har købt tøj, således at basispakken KUN koster kr. 1.500. Den består af: Kortærmet jersey, bibshorts, knickers og lang buks – alle med skind – samt vinterjakke og et par strømper. Desuden er der mulighed for at tilkøbe andre tøjdele til normale priser for alle, også de som tidligere har købt klubtøj med tilskud.

Ønsker du at bestille anmoder vi dig om, at downloade og benytte nedenstående bestillingsformular. Vi har også bestillingsseddelen med på træningsaftener. Detaljer om prøveaften, betaling og levering vil tilgå snarest, og vil blive annonceret her på siden. Dog har vi prøvepakken med til vores klubaften i morgen (torsdag den 14. juni), her har du mulighed for at prøve størrelserne.

Din bestillling kan sendes til:

Eller du kan afleverer din bestilling til en fra bestyrelsen, i forbindelse med vores træningsaftener.

Sender du din bestillingsliste elektronisk, udfylder du de relevante felter, navngiver filen med "dit navn-klubtøj".

Bestillingsliste cykeltøj

Eventuelle spørgsmål vedrørende klubtøj kan stilles til tøjudvalget: