SÆSONEN 2012 ER SLUT – MEN….

Så er årets sidste officelle træningstur kørt i Sunds Cykelmotion.

MEN…Det betyder ikke, at du nødvendigvis skal stille cyklen i garagen endnu. For de som ønsker at nyde samværet med andre af klubbens medlemmer, køresder stadig om søndagen kl. 10:00 fra Sunds Hallen. Vi kan jo håbe, at vi stadig har et par dage med godt vejr til gode i 2012.  Læs mere om afslutningen herunder.

 

For at markere afslutningen på en fantastisk sæson i klubben, havde 17 medlemmer fundet vej til SIF's klubhus, hvorfra dagens aktiviteter udgik. Dagens deltagere varmer op og tilser udstyret inden dagens tur.

IMG_1113.JPG

 Efter det traditionelle ”familiefoto” havde formanden lige et par ord omkring dagens program. Formanden takkede for det store fremmøde; det er skønt at klubbens medlemmer i den grad er med til at bakke op om årets afslutning. En afslutning, som i forhold til tidligere år, indeholdt spisning og kammeratlig samvær i festlige rammer. Forhåbentlig kan dette starte en ny tradition.

IMG_1116.JPG

Planen for afslutningen var; først en cykeltur, dernæst bad og omklædning, afsluttende med spisning, som bestod af Pizza ad libitum for en 50’er, og med klubben som vært ved et par forfriskninger og andet godt til ganen.

Herefter overtog dagens turleder ordet og befalede rolig tempo i dagens anledning. Eventuelle udbrud og andre udvejede kådheder, ville blive straffet hårdt og kontant, lød meldingen.

IMG_1118.JPG
Dagens tur startede i solskin og sluttede i solskin. Vi nævner ikke noget om vejret undervejs (regn, regn og atter regn!)
Godt af sted kom feltet, men kort efter starten havde vi et par defekter. Steven med en punktering på forhjulet, som han hurtigt fik klaret. Da vi så var klar til at rulle igen, ja så var overraskelsen stor hos alle, da Maria lige konstaterede at der manglede luft i dækkene (hun er under stærk mistanke for at stå og tale med Heide uden hensyntagen til alle andre, og ingen opmærksomhed på eget grej).

IMG_1121.JPG

 

Men hurtig og elegant, som altid, tilbød Karsten, alias ”Papegøjen”, sin hjælp. Guderne skal vide, at Karsten også har trænet i denne disciplin (pumpning af dæk) her på det sidste. IMG_1124.JPG

Dagens rute, som blev afsluttet med ”markkørsel", da turlederen fejlagtigt mente, at vi sagtens kunne køre på den nye cykelsti ved Lindåvej. Det resulterede i et enkelt styrt da Bo ramte en mudderpøl. Heldigvis skete der ikke noget med Bo, men styrtet var til stor morskab for de øvrige 🙂

Turlederen beklager denne hændelse, men påstår hårnakket, at været blevet forkert vejledt af de stedkendte i feltet. Men alle tog det med et smil og opførte sige i øvrigt særdeles eksemplarisk undervejs. Stor ros fra turleder

Cykling Karup 29-09-2012.png

Et stemningsbillede efter dagens bad og omklædning, hvor alle de mandlige deltager blev beskyldt for at stjæle Henrys shampoo! Det skulle senere vise sig at shampooen selvstændigt havde bevæget sig i et hjørne, hvor Henry bestemt ikke havde stillet den. Henry var den første til at bekendtgøre, at det ikke var hukommelsen, det var galt med. Den eneste der ikke fik skylden for den manglende shampoo, var Harriet. Dette skyldtes nok mest, at Harriet var i dameomklædning, hvor Henry ikke mente, at han var velset. Genial hygge i klubhuset mens vi venter på Pizzaen. 

IMG_1126.JPG
Dagens forret bestod af småkager, chips og øl, som var sponseret af klubben. Højoktan brændstof for en skarp og velsmurt cykelrytter. IMG_1128.JPG

Aftenen forsatte ude på de små timer med anekdoter fra årets cykelbegivenheder. Et år med stor medlemsfremgang og uden alvorlige styrt.

Bestyrelsen takker alle for et godt år, og er allerede ved at konceptudvikle nye aktiviteter for 2013. Vi hører at Karsten Christensen vil være udvalgsformand for et ”aktivitets-udvalg” i 2013, nu må vi se tiden an, proklamerede Karsten.

TAK FOR 2012. VI SES I 2013

IMG_1129.JPG

[pe2-gallery] [/pe2-gallery]