KENDT ANSIGT I KLUBBEN STARTER SPRITNY CYKELSHOP.

Så er der igen åbnet en Cykler & Fritid. Den 1. december 2012 kl. 9.00 slås dørene op i Ikast til den 3. Cykler & Fritid i rækken.

I den forbindelse bydes til reception i lokalerne på Nikolajsens Plads 5 – 7430 Ikast, for kunder, leverandører, venner af huset og familie, mellem kl. 11.00 og 15.00. til en masse godt for øjet, samt lidt til hals og mave ! I butikken findes det nyeste indenfor mtb og race, men også ganske almene cykler til hr og fru dk og deres børn.  Derudover vil der også løbende blive suppleret på “fritidskonceptet” med mere på løbe siden mv.

Jeg har længe gået med drømmen om at blive selvstændig butiksejer.  At kunne gøre det indenfor det der interesserer allermest, cykler og friluftsliv, er det ultimative.

Samarbejdet med Henrik Falkenfleth, ejer af 2 første Cykler & Fritidsforretninger, gør det oplagt at tage springet uden frygt for om det er det rette projekt, DET ER DET !

Nu er jeg klar til at gøre noget for cykel og friluftslivet i Ikast og omegn, hvad enten det drejer sig om en bedstemor cykel til lillemor, en racer til far, en mountainbike til junior
eller en el cykel til farfar! Jeg glæder mig til at se dig i butikken. 

Hilsen Stig M. Sørensen

Følg med på vores Facebook side her >>>> samt se indlæget fra Herning Folkeblad her >>>