NYHEDS-FLASH FRA ONSDAGENS GENERALFORSAMLING

I onsdags blev der afholdt ordinær generalforsamling i SCM. Generalforsamlingen blev i år krydret med et foredrag af Jakob Jensen fra Bikefitting.dk.

Jacob indledte aftenen med en times foredrag, om mulighederne for indstilling af din racercykel, som kan ses i tidligerer indlæg her på siden.Efter en kort pause indledte Per Møller årets Generalforsamling.

 

Under "kort-nyt" kan nævnes:

  • Formandens beretning, hvore formanden gennemgik cykelåret 2013 afsluttende med et perspektiv på 2013 sæsonen.
  • Turleder funktion, hvor formanden opfordrede klubbens medlemmer om, at overveje muligheden for støtte til klubbens igennem denne opgave. Interesserede kan finde en beskrivelse af turlederns opgaver på SCM hjemmesiden her >>>.
  • Aktivitetsudvalg, med det formål at understøtte sociale tiltag og give gode fælles oplevelser for alle klubbens medlemmer. Forslaget blev positivt modtaget, Poul Bilberg, Morten Berthelsen og Max Sehested blev valgt til udvalget.
  • DGI kurser, Peter Holmsgaard gennemgik formålet med kurserne (læs mere om kurserne her) og orienterede omkring effekten for klubbens medlemmer. Det er et ønske fra bestyrelsen om, at kunne støtte medlemmerne med gode råd omkring motivation, trafiksikkerhed, træningsplanlægning, styrketræning m.m. Derfor sendes to medlemmer på det første kursus. Derudover oplyste Peter Holmsgaard omkring muligheden for DGI "spot" kurser, som er korte kurser (læs mere om kurserne under "spotkurser"). 
  • Klubtøj, tøjudvalg orienterer om iværksættelse af en ny "omgang" af tøjkøb til de priser, som er opgivet på hjemmesiden. Eventuelle bestillinger skal af hensyn til leveringstiden bestilles snarest ved henvendelse til Hans Henrik (20252025) eller Peter Holmsgaard (60179170). Det skal bemærkes, at der minimum skal være 10 enheder bestilt, inden der vil blive indgivet ordre til fabrikken. 

Hele referatet fra Generalforsamlingen kan læses under menuen "for medlemmer".
direkte link her >>>

Har du glemt dit password kan du få det tilsende via en SMS/mail til 28730055/info@sundscykelmotion.dk.

[pe2-gallery album=”http://picasaweb.google.com/data/feed/base/user/102194999136111258026/albumid/5850648227736226593?alt=rss&hl=en_US&kind=photo” pe2_img_align=”center” ]