FOTOREPORTAGE FRA HÆRVEJSLØBET

150 km intervaltræning sidste søndag, hvor 6 SCM medlemmer (og et styk "prospect") gennemførte Hærvejsløbet fra Vejen til Viborg.

 

 

Starten på løbet, som for vores vedkommende skete i Vejen, begyndte med udlevering af startnummer, chip m.m. Efterhånden blev vi alle klar til at rulle mod starte, lige udtagen Max, som i løbet af 30 sekunder evnede at smide sin chip væk! Alle blev involveret i eftersøgningen og anklaget for at saboterer hans vinderchancer (som kun Max kan skælde ud). Enden på den manglende chip blev, at vi startede uden chippen, som dog blev fundet tre dage senere i bagagerummet af Max’s bil, efterladt ovenpå hjulkassen, hvor det viste sig at Max havde lagt den !!

Efter starten i Vejen kørte vi af en smuk rute, som bød på storslået naturoplevelser, udfordringer og masser af forskellige indtryk. Med andre ord var det et eventyr – lige indtil den første punktering ramte os! Det skulle vise sig, at blive en ”never ending story”.

Den første halvdel af rutens vedkommende bestod af masser af regn med deraf følgende punkteringer, 7 for at være helt præcis. Hvilket betød 20 minutter, hvor den tabte tid skulle indhentes, efterfulgt af lappe-pause x 7. Kan vel beskrives som en udgave af lang intervaltræning.

Efter vi havde rundet Vrads på ruten, klarede vejret op og solen kom frem og tørrede vores våde rytter-kroppe. Afslutningen på ruten gik igennem Dollerup for at ende på Viborg Kaserne, hvor der i anledning af Hærvejsugen var gjort klar til fest. Det var 7 glade SCM’er der gennemførte løbet i flot stil.

[pe2-gallery album=”http://picasaweb.google.com/data/feed/base/user/102194999136111258026/albumid/5893022897655120817?alt=rss&hl=en_US&kind=photo” ]