SNAPSHOTS FRA SCM SÆSONAFSLUTNING

Lørdag den 28. september var dagen, hvor afslutningen på 2013 sæsonen blev markeret. 

Dagen startede ved SIF klubhuset med det obligatoriske "familie foto". Ca. 20 SCM medlemmer rullede ud fra Sunds med retning imod Kølvrå, hvor dagens ryttere blev udfordret med "balance-konkurence", hvor det var Tommy der løb af med sejeren. Inden holdet kørte imod Sunds blev der serveret kaffe, kage, bananer og ikke mindst de populære skumfiduser! Efter hjemkomst til klubhuset skulle den værste tørst slukkes i dagens sidste solstråler. Dagen sluttede med fællesspisning, hvor Søgården leverede en formidabel menu.

Som aftnen skred frem, blev historierne om året bedrifter og næste års mål, bare bedre og bedre. Et af de bedste historier kom fra Henry og omhandlede en gammel lastbil som angivelig skulle befinde sig ved Søby Brunkulsleje. For at få bekræftet historiens ægthed tog "søndags-holdet" en tur forbi Søby! Til Henrys historie kan søndags-holdet berettet, at lastbilen var som sunket i jorden! Men det er vel også et realistisk senarie i det område! Så ægtheden i Henrys historie må stå hen i det uvisse…..

Alt i alt var dagen en formidabel afslutning på særdelses god cykelsæson.

Bemærk, for at styrke vores fantastiske cykelform og de gode relationer, køres der stadig fra Sunds Multicenter om søndagen kl 10. Derudover tilbyder Karsten Christensen, at være turleder for de, som ønsker at komme ud at rulle om fredagen kl 15, med start fra Sunds Multicenter.

[pe2-gallery album=”http://picasaweb.google.com/data/feed/base/user/102194999136111258026/albumid/5929099345528368977?alt=rss&hl=en_US&kind=photo” ]