CYKLER OG FRITID GADELØB 2014

Hej Alle.

Som det nok er de fleste bekendt, tumler vi i kulissen med at lave et gadeløb i forbindelse med byfesten her i Sunds. Tingene begynder stille og roligt at falde på plads nu, og tilmelding er åben via vores hjemmeside.

 

Jeg vil gerne MEGET kraftigt opfordre alle til at stille til start denne dag, uanset niveau. Det er SUPER vigtigt for os at bruge denne begivenhed til at vise os i bybilledet og specielt at alle køre med, så evt. nye medlemmer.

Kan se at her er plads til alle. Da denne begivenhed er vores eget løb er det selvfølgeligt GRATIS at deltage, MEN da vi alle skal gennem tilmeldingen skal du i første omgang lægge pengene ud, så vil vi fra klubbens side refundere.

Alle SCM tilmeldtes gebyrer refunderes efterfølgende, og der vil være gratis øl/vand og en pølse i Møllekrogen efetr løbet. Så se at få jer tilmeldt så vi kan danne os et overblik over hvor mange vi kan mønstre.

Skulle der mod forventning være nogen der ved at de ikke vil køre denne dag, mangler vi så nogle hænder til at hjælpe med de praktiske opgaver. Vi forventer at skulle bruge ca. 20 personer i alt fra KL.16 til ca.20.30 fredag d.20-06-2014.

Så skulle det være dig eller din nabo der har lyst til at hjælpe os her så send en mail til poulbilberg@live.dk med hvor mange personer du kan stille med. (der vil også her være en øl/vand og en pølse når vi er færdige).

Vi skulle gerne have jeres tilmeldinger SENEST 31-05-2014

Håber i vil hjælpe os med at løfte opgave sammen så det forhåbentlig kan blive en god oplevelse for alle.

Mange hilsner fra Formanden
Peter Holmsgaard