INVITATION FRA KRÆFTENS BEKÆMPELSE LOKALAFDELING I HERNING

I efteråret 2015 laver vi i Kræftens Bekæmpelses lokalforening et arrangement med tidligere professionel cykelrytter og nuværende sportschef for Etixx Quickstep, Brian Holm.

Brian Holm fik for 10 år siden konstateret kræft. Han var igennem et behandlingsforløb, der gjorde ham rask. I dag bruger han en stor del af sin fritid på at holde foredrag om sin cykelkarriere og om kræft.

Nu kommer han til Herning. Nærmere bestemt til Kibæk Krydsfelt torsdag den 12. november 2015. Foruden Brian Holm vil der være et indlæg fra en læge, der fortæller lidt om fakta om kræft. Der er gratis adgang til arrangementet. Lokalforeningen finansierer det med støtte fra Stafet for Livet.

Vores mål er, at så mange som mulig får viden om og forståelse for kræft og de udfordringer, sygdommen medfører for patienter og pårørende – og mindst lige så vigtigt: troen på sygdommen kan overvindes.

Vi skriver til jer med håbet om, at I som cykelklubber vil støtte op om vores arrangement. Det kan I gøre ved at hjælpe os med at sprede fortællingen om arrangementet i jeres netværk og lokalområder – og aller helst ved selv at deltage.

Sæt et kryds i kalenderen allerede nu. Det endelig program orienterer vi jer om i efteråret.