VELKOMMEN TIL DET “NYE” SCM

Kære cykelvenner

Cykelsporten stormer frem i Danmark, og 2012 bliver et stort cykelår i dansk cykelsport. Giro d´italia skal for første gang starte i Danmark, oveni købet med start i vores cykelterræn. Det bliver den største sportsbegivenhed i Herning nogensinde, og Sunds Cykelmotion ønsker at markere dette store cykelår, med flere nye tiltag i klubben.

 

  • Vi har får nyt klubtøj.
  • Iført vores nye klubtøj, gøres sidste års "Turleder" forsøget permanent.
  • Du er inviteret til fælles start ved Giro d'Italia, endda med tilskud til start gebyret.
  • Derudover vil sløret blive løftet for flere tiltag på den kommende generalforsamling, så mød talstærkt op den 6. marts 2012 kl. 1900 i SIF klubhus. Mere info om generalforsamlingen kommer til dig snarest.
     

Og så har klubben fået en ny hjemmeside……

Hjemmesiden bliver i øjeblikket opdateret og gjort mere nutidig og dynamisk. Vores webmaster har brugt vinterdagene på, at give hjemmesiden et nyt layout og brugerflade.
Den nye hjemmeside er lavet i WordPress, som er en kombination af et websted og en blog. Det gør det muligt at have flere brugere på samme tid, og du får nu mulighed for at komme med kommentarer til indlæg, og endda selv skrive indlæg. Se hvordan du opretter dig som bruger på hjemmesiden her >>>>

Det vil i bund og grund sige, at alle klubbens medlemmer får muligheden for, at bidrage til sidens indhold – det er altså ikke længere “bare en hjemmeside”, men medlemmernes hjemmeside. Håber I tager positivt imod jeres nye medie, og registrerer dig på www.sundscykelmotion.dk (bemærk at adressen til klubbens hjemmeside er ændret)

Skulle nogle have gode ideer til hjemmesiden, så sig endelig til! Klubbes webmaster er Kristian Venø, som kan kontaktes på 28730055 eller på; webmaster@sundscykelmotion.dk.
Håber at du i den kommende sæson, vil være med til at støtte op omkring klubbens aktiviteter. En succesfuld klub kan kun skabes af dets medlemmer.