De bedste cykelråd jeg nogensinde fik !

 

Andy Hampsten, 1988 Giro d'Italia vinder.
"Kør aldrig med tommeltotterne oven på styret”. Selvom der kan være enkelte fordele ved at ligge tommelfingre ved siden af deres fingre på toppen af styret, når væddeløbet ikke er hårdt. Men ulykker ser ud til at ske oftere, når folk bliver afslappet, end i de intense øjeblikke af løbet. Brug tommelfingeren som en krog, og du har en bedre chance for at bevare kontrollen når uheldet er ude.

Chris Baldwin, 2003 og 2005 US National Time-Trial vinder.
"Da jeg var 13, fortalte min chef i en cykelforretning mig, at da han var aktiv rytter, blev hans overkrop så afslappet, at hans underlæbe ville ryste sammen med vibrationen fra vejen. Til denne dag, jeg når jeg køre time-forsøg eller klatre op af et bjerg slappe jeg af i mit ansigt, og min krop har tendens til at følge. "

Dave Zabriskie, 6-gange US National Time-Trial Champion og 2-Time Tour de France etapevinder.
"Frank McCormack viste mig hvordan man tørre sit tøj. Han havde et tørt håndklæde, som han lagde det våde cykeltøj på, efter at han vasket tøjet. Han rullede derefter håndklædt meget tæt og endelig vred den så hårdt, som han kunne. Efter dette, skal cykeltøjet kun tørre en smule, før de er klar til en tur på landevejen igen. "

Kimberly Bruckner, 4-gange US National Champion og 2003 Pan American Time-Trial-guldvinder.
"Brug altid handsker. Jeg havde en holdkammerat, der aldrig gjorde, og hendes hænder så ud som om de var 80 år gammel. Hvis jeg glemmer mine handsker, kan jeg ikke starte et løb, indtil jeg finder et ekstra par. Det er bare min ting. "

Christian Vande Velde, 2008 & 2009 Tour de France Top 10 afslutter.
"Husk, at alle de andre ryttere er menneskelige. De træner, de lider, de bløder og de græder. Jeg fik dette råd fra min far. Jeg havde den luksus at være søn af en tidligere professionel cykelrytter, og da jeg var bange og en skræmt juniorrytter i mod folk fra Californien, Florida og New York, og se nummerplader fra folk, 2.000 miles væk ".

Freddie Rodriguez, 3-gange US National Champion.
"Tro. Min far kørte i 50'erne, og voksede op i Colombia, hvor de brugte et energitilskud, som kaldes Panela. Det er ligesom brun farin, der er blevet varmet op. Han fortalte mig at jeg var nødt til at bruge dette. Det er bare brun farin, men jeg troede, "Det er det," så jeg troede at det virkelig virkede. Tro på noget og holde dig til det. "

Christine Thorburn, 2004 National  Time-Trial Champion.
"Planlæg det gerarskifte på stigninger. Hvis du sætter masser af pres på pedalerne, når du skifter, kan du sidder fast i et gear eller drop din kæde."

Tim Johnson, 3-gange US National cykelcross vinder.
"Jeg fik at vide af en meget nær ven, meget ældre end jeg, at lytte til alle og tror på ingen, hvilket dybest set betyder, at du nødt til at regne tingene ud for dig selv."

Ivan Basso, 2006 & 2009 Giro d'Italia vinder.
"Spis tidligt, sove tidligt og spis ikke dårlig mad."

Bjarne Riis, 1996 Tour de France-vinder.
"Lide og ofre."

Jens Voigt, 3-gange Tour de France etapevinder.
"Eddy Merckx sagde, 'Angrib når det gør ondt på dig, fordi du ved, du vil komme væk’. Jeg prøver at holde mit til Eddy’s råd.

Frankie Andreu, 9-gange Tour de France afslutter.
"Tag en lur hver dag. Det er den vigtigste del af din træning. Jeg tager en lur hver dag. Det gør forskellen på enhver træningstur."

Mari Holden, 2000 Time-Trial World Champion og 2000 olympisk Time-Trial sølv vinder.
"Jeg tror, at det vigtigste råd jeg fik, var mere som et krav fra mine forældre, og det var at bære min hjelm. Jeg var en bandit dengang, og ville skjule min hjelm i buskene uden for mit hus, men som årene gik jeg begyndte at bære min hjelm hele tiden, og nu føler jeg mig nøgen uden. jeg har haft nogle ret dårlige styrt over årene, og har altid været taknemmelig for, at jeg havde min hjelm på. "
 

Skriv kommentar