SCM SPINNING

SCM spinning i Sunds nye multihal.

Som du nok allerede ved, har vi i Sunds fået en ny multihal med mulighed for spinning. Et lokalt projekt som dette vil SCM selvfølgelig støtte op omkring.

Derfor vil bestyrelsen opfordre alle vore medlemmer som ønsker, at vedligeholde deres form hen over vinteren, at tilmelde sig Sunds Foreningsfitnessn. Som medlem af Sunds Foreningsfitness får du adgang til et nyt moderne motionscenter, samt instruktion af frivillige Foreningsfitness uddannede instruktører.

Der er fri holdtræning, samt opfølgning af eget træningsprogram. Som medlem kan du træne i centret så ofte du har lyst indenfor åbningstiderne. Et medlemskab i 6 mdr. fra f.eks. 1. oktober til 1. april koster kr. 1050 samt kr.199 i oprettelse. Tilmelding og mere info:​ http://sundsff.dk/

SCM vil forsøge at oprette et hold kun for SCM medlemmer på vores sædvanlige tid om torsdagen fra kl. 19 til 20. Det kræver dog at der er nok som ønsker dette. Er det noget du kunne tænke dig, så skal du give besked på sundscykelmotion@gmail.com inden d 5. september 2012. (Dette er ikke bindende).

Med venlig hilsen
Per Møller