HVOR SKAL VI HEN DU???

Reportage fra dagens "søndagstur". 

(se billeder fra dagens tur nederst på siden)

”Hvis ikke vi ændrer retning snart, så ender vi der, hvor vi er på vej hen”!  Sådan lyder et klogt kinesisk ordsprog, som passer mere end almindeligt godt til dagens træningstur til området omkring Handbjerg og Vinderup. Turlederens mentale landkort blev dog en anelse udfordret undervejs grundet vejarbejde og cykelløb, hvilket fik os ud på veje, hvor det normalt ikke kører andet end landbrugsmaskiner!

Men 9 morgenfriske ryttere, lige med undtagelse af Carsten, som havde tømmermænd (en jævn tit brugt undskyldning, he-he) aftalte en tur op nordpå til Handbjerg. Per havde ruten klar, ca. 70 var meldingen, og den var alle med på. At det så senere skulle vise sig, at Per regnede i engelske miles, vidste ingen da vi glade og intetanende rullede ud fra Sunds kl. 10!

Omkring 4 timer og ca. 110 km senere, kunne vi igen med glæde i sindet, igen skimte byskiltet ved Sunds. Undervejs havde vi oplevet:

  • Impliceret i et holdcykelløb i Borbjerg, hvor vi blev overhalet af en flok råbende cykelryttere.
  • Maria fingerer et gear-skifte-problem midt på en af dagens skrappe stigninger, hmm…..??
  • En fantastisk udsigt over Limfjorden med (øen) Venø mod vest,
  • Forplejningszonen ved Statoil i Vinderup. Sukkerdepoterne skulle fyldes inden det gik hjemad. Her blev ruten forlænget da der en del gange blev råbt ”vi tager den næste til højere”. Beklageligvis var alle veje til højre grusveje!

Men forunderlig nok nåede vi hjem med humøret høj. Undervejs slog vi også to rekorder:

  • Maria kom i klub 100km, og
  • Poul slog sin egen personlige distance rekort.

En helt uforglemmelig cykeltur en søndag i august.
 

[pe2-gallery] IMG_1089.JPGIMG_1090.JPGIMG_1091.JPGIMG_1092.JPGIMG_1093.JPGIMG_1094.JPGIMG_1095.JPGIMG_1096.JPGIMG_1097.JPGIMG_1098.JPGIMG_1100.JPGIMG_1101.JPG[/pe2-gallery]