NYT SPÆNDENDE MOTIONSCYKELLØB I HERNING!

Herning Cykle Klub og teamet bag Giro d’Italia Cycling for All  lancerer nyt spændende motions cykelløb! 

SCM har fået denne invitation fra Herning Cykelklub og i Herning Cykle Klub slår vi sæsonen 2013 i gang med endnu et spændende motionsløb i Herning. 

Sidste år i maj afviklede vi motionsløbet i forbindelse med Giro D’Italia. Nu fejrer vi Hernings 100 års købsstadsjubilæum med endnu en spektakulær oplevelse i Herning – nemlig årets mandoms prøve GP HERNING MOTION 2013  Lørdag den 20. April 2013 tørner de professionelle ryttere ud på de krævende veje i GP Herning, UCI løbet, der måske bedre er kendt som en ”forårsdag på heden”.  

Herning Cykle Klub lancerer i den forbindelse et motionsløb udover det sædvanlige. Med en rute på 100 km, 8 indlagte grusveje og samme rute som profferne, er du sikret en helt spektakulær oplevelse. Nu kan du og dine venner tage mandoms prøven – og selv prøve kræfter med de professionelles rute ved årets motionsløb GP HERNING motion 2013   
RUTEN Der er kun en distance – 100 kilometer. Starten går lørdag den 20. April klokken 09.00. Herefter sendes grupperne med max 150 ryttere i hver, afsted med 5 minutters mellemrum. Ruten går mod syd for at ramme ”den gyldne middelvej” i Brande, hvorefter turen går retur mod Herning. Vi kører stort set på samme rute som profferne. Der vil være masterstart, depot, og på særligt farlige steder vil der være trafikregulering. Vi ender på Torvet i Herning, hvor I har god tid til at nyde en forfriskning, de forskellige boder og ikke mindst afvente at profferne kommer i mål på torvet i Herning. 

Vil du tilmelde dig eller blot se mere om dette spændende løb, så klik ind på www.gpherningmotion.dk  
Vi glæder os til at se – om I tør tage MANDOMSPRØVEN – GP HERNING motion 2013