LEDIGE PLADSER TIL HARZEN

Leder du efter muligheden for, at få en cykeloplevelse i foråret, så har et af klubbens nye medlemmer, Dan Nielsen, planlagt en tur til Harzen, hvor der er to ledige pladser som tilbydes medlemmer fra SCM.

 

De praktiske oplysninger om turen til Harzen kan ses herunder:

 
Afrejse:

Onsdag den 15. maj kl 0800 fra Platanvej 14, 7400 Herning (det er muligt at aflevere cykler og andet grej tidligere så bilerne kan pakkes)

Indkvartering:

Vi skal bo hos "Mutti", hvor vi har 3 lejligheder med 4 senge i hver lejlighed (i alt 12 personer). Inddeling i de enkelte lejligheder sker ved ankomst til Harzen af lejrchefen = Dan.

Transport:

Er planlagt til at finde sted i private biler. Angiv om du har mulighed for at køre eller om du skal have et lift.

Forplejning:

Dan køber ind til et solidt morgenmad, andre deltager sørger for "sødt", resten købes ved den lokale købmand. Torsdag aften er snitzel aften, Dan bestiller plads på Snitzel staube.

Ruterne:

Vi køre på nogle af de kendte ruter i områder. Vi køre samlet ud og samlet hjem. Hvis behovet opstår vil der blive opdelt i hold. For at strække ben efter køreturen til Harzen , køre vi en stille og rolig tur op til Brocken onsdag når vi har pakket ud.

MTB:

Hvis der bliver plads til det vil det være muligt at medbringe sin MTB, dette er dog afhængig af varevogn.

Hjemrejse:

Vi forlader Harzen mandag den 20. maj omkring middag.

Prisen:

Det kommer ca til at koste 1500 for indkvartering og transport. Der er ikke indregnet forplejning i prisen.

Ønsker du at komme med, eller har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte mig på 23956070. Husk at få trænet, det gør det hele lidt sjovere 🙂

Med venlig Hilsen Dan

Ny Skitch