REPORTAGE FRA CERAMIC SPEED

SCM aktivitetsudvalg og Ceramic Speed havde den 14. august arrangeret en unik klubaften.

Arrangement startede med en præsentation af Ceramic Speed og deres firma. Herefter gav rytter og sportsdirektør fra Blue Water Cycling et indblik i det, at være rytter på holdet, samt hvordan Blue Water Cycling fungerer som udviklings hold for nye Ceramic Speed produkter.

Bagefter var der rundvisning i Ceramic Speed produktions- og test faciliteter. Her var der mulighed for, at ”blind teste” to (næsten) ens cykler, hvor den en var monteret med Ceramic Speed produkter og den anden med originale produkter. Forskellen kunne faktisk tydelig mærkes!

Ceramic Speed var herefter vært ved et flot veldækket bord med sandwich, frugt, drikkelse og meget mere. Efter maden var der omklædning og udlevering af Ceramic Speed drikkedunke.

Dagen blev rundet af med en cykeltur sammen med Søren Pugdahl Pedersen og Christian Jersild Jensen fra Blue Water Cycling, samt Ceramic Speed eget motionscykelhold. Undervejs blev der givet tips & tricks fra de to Blue Water og derefter viste de lige hvordan man køre stærkt (vi var flere der kørte med tungen nede i forhjulet)

En fabelagtig arrangement, med et speciel tak til Ceramic Speed, Blue Water Cycling og vores eget aktivitetsudvalg for denne aften. 

Klik på billederne herunder for at se dem i stor format:

[pe2-gallery album=”http://picasaweb.google.com/data/feed/base/user/102194999136111258026/albumid/5912984624493288193?alt=rss&hl=en_US&kind=photo” ]