JULEHILSEN OG NYT KLUBTØJ

Nu er det jo ved at være længe siden vi har set hinanden, så vi vil gerne gribe chancen for at slå to fluer med et smæk. Først vil vi rigtig gerne se jer alle til lidt julehygge onsdag d. 16 december mellem kl. 16 -19 i mødelokale 1 i Multicenter Sunds til lidt jule knas og gløgg.

 

Og når vi så har jer i huset så er der mulighed for at prøve vort nye cykeltøj så i får de rigtige str. ved kommende bestilling. Valget for de næste 4 år er faldet på Xtreme, og Jan som repræsenterer mærket vil være til stede fra kl. 16-18 til at svare på evt. spørgsmål. Vi har netop taget hul på Design processen, om den når at blive færdig til 16 dec. vides ikke med sikkerhed, men i vil blive præsenteret for produkter af samme kvalitet som vi har valgt til jer. Og her er jeg ret sikker på i ikke bliver skuffet.

Så sæt kryds i kalenderen d. 16 dec. allerede nu, og afsæt lidt tid til julehygge og tøjprøvning. Jeg kan også lige løfte sløret for måden bestillingen kommer til at foregå på denne gang.

HVER enkelt medlem får login til vores egen bestillingsside hos Xtreme, hvor man så får mulighed for at bestille vores forud bestemte pakker, samt et stort udvalg af Xtreme`s andre produkter til fornuftige priser.

Denne bestilling skal vi formegentlig have overstået inden jul/nytår, for at vi kan være sikker på levering til sæsonstart.

 

Håber at se jer alle til nogle hyggelige timer. 

 

På Bestyrelsens vegne
Peter Holmsgaard

P.S skulle der mod forventning være nogen der bare ikke kan denne dato, så har undertegnede fået lov til at beholde prøve tøjet nogle dage. Så jeg kan kontaktes på 28444564, hvis man ønsker at prøve på andet tidspunkt.