FATTER DU WATT ?

Er du medlem af Sunds Cykelmotion eller Sunds Forenings Fitness inviteres du til "Watt"- aften hos Sunds Forenings Fitness tirsdag d. 17.11. kl. 18.30.

I denne uge er der i Sunds Forenings Fitness blevet sat en særlig watt trænings cykel op.  Enkelte af jer har muligvis allerede stiftet bekendtskab med cyklen og nogle af de muligheder den giver adgang til. For at kunne bruge cyklen optimalt og efterfølgende også kunne bruge resultaterne fra den i den daglige videre færd på egen cykel, er der nogle begreber og deres betydning der skal kendes.

Watt er en særlig måde at måle den kraft der lægges ud i pedaltrådet når der cykles og netop det er det nye "sorte" når det drejer sig om cykeltræning. Alle har sikkert hørt begrebet at "Froome sidder og kigger på sine watt" når det går op af under Tour de France, og muligvis undret sig over hvad det dækkede over.

Tirsdag d. 17.11. kl. 18.30, vil der være mulighed for at deltage i et foredrag omkring watt træning, efterfølgende vil cyklen blive demonstreret inde i fitness lokalet.

Foredraget er i Multicenter Sunds, mødelokale 1.

Det er Stig fra Cykler & Fritid Ikast der har taget eksperten udi watt træning, Lars Schram, under armen og sammen leder de os gennem teori og praksis.