BREAKING NEWS

SCM UDFORDRERE GREJSDALSLØBET
Som tidligere annonceret her på siden tilbyder SCM, at være omdrejningspunkt omkring et klubhold, hvis mål er, at gennemføre Grejsdalsløbet den 12. maj 2013. 

For nuværende er vi 10 fantastiske motionister fra SCM, som ønsker mange flere, at dele denne cykeloplevelse med. Derfor har vi oprettet en klub-tilmelding på Grejsdalsløbets hjemmeside (direkte link her >>>), hvor du kan oprette dig som deltager, samt betale. For adgang til klub-tilmeldingen skal du bruge det password som er tilsendt pr. SMS. Har du ikke modtaget SMS beskeden, kan du få tilsendt passwordet ved henvendelse til Kristian på 28730055/kristian@venoe.com.

Grundet Grejsdalsløbets særlige karakteristika (=bakker) bliver der i løbet af foråret arrangeret flere fælles "bakke-træningsture". Disse træningssamlinger vil blive gennemført i bakket terræn, som kan forberede os til de udfordringer vi vil møde i Grejsdalsløbet. Du er naturligvis meget velkommen til at deltage på disse ture, også selvom du ikke skal med til Grejsdalsløbet. Og omvendt, så er du naturligvis meget velkommen på SCM ”Grejsdals-holdet” og deltage i løbet uden, at have været med på træningsturene. Du kan blive lidt "klogere" på løbet ved at se videoen herunder:

Træningsturene vil primært blive gennemført fra medio marts til primo maj. Som tidligere skrevet, så vil træningsdatoer og ruterne snarest blive annonceret her på hjemmesiden. I forbindelse med planlægningen, så vil det være ønskeligt, om du giver besked til Kristian, hvis du vil deltage på træningsturene og/eller i selve Grejsdalsløbet.

Ses vi?

 

1 kommentar

Der er lukket for kommentarer.